Списание за дизайн
Списание за дизайн
Многофункционалната Маса

Bean Series 2

Многофункционалната Маса Тази таблица е създадена от дизайнерите на принципа на Бийн Буро Кени Кинугаса-Цуи и Лорен Форе. Проектът е вдъхновен от мъглявите форми на френски криви и пъзел мотоциклети и служи като централно парче в офис конферентна зала. Цялостната форма е пълна с перуки, което е драматично отклонение от традиционната официална корпоративна маса за конференции. Трите части на масата могат да бъдат пренастроени в различни цялостни форми, за да се подредят местата за сядане; постоянното състояние на промените създава игрива атмосфера за творческия офис.

Име на проекта : Bean Series 2, Име на дизайнерите : Bean Buro, Име на клиента : Cheil .

Bean Series 2 Многофункционалната Маса

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.