Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стол

Everyday chair

Стол Господарят Бруно Монари твърдеше, че в света „има повече столове, отколкото задници“. Защо тогава да рисувате друг стол? Вече има много добри столове, някои лоши, някои удобни, други малко по-малко. И така, представяйки си предмет, който би изтичал от всеки стил, разказващ малко история, грабвайки усмивка, всекидневният стол е помислен. Любопитно е, че без разграничение на вероизповеданието или спускането всеки ден всеки ден сяда с удовлетворение на бял керамичен стол ... Игривият му характер се превръща в покана да седне, като отдели време за почивка.

Име на проекта : Everyday chair, Име на дизайнерите : Federico Traverso, Име на клиента : MYYOUR.

Everyday chair Стол

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.