Списание за дизайн
Списание за дизайн
Led Чадър

NI

Led Чадър NI, иновативната комбинация от чадър и градинска факла, е съвсем нов дизайн, въплъщаващ адаптивността на модерните мебели. Интегрирайки класически чадър с многофункционална система за осветление, NI Parasol се очаква да играе пионерска роля за повишаване на качеството на уличната среда от сутрин до вечер. Собственият OTC сензор за пръст (димер с едно докосване) позволява на хората да регулират яркостта на 3-каналната система за осветление. Неговият нисковолтов 12V светодиоден драйвер осигурява енергийно ефективно захранване за системата с над 2000бр 0,1W светодиоди, което генерира много малко топлина.

Име на проекта : NI , Име на дизайнерите : Terry Chow, Име на клиента : FOXCAT.

NI  Led Чадър

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.