Списание за дизайн
Списание за дизайн
Автоматизираният Имиграционен Терминал

CVision MBAS 1

Автоматизираният Имиграционен Терминал MBAS 1 е създаден, за да противопостави естеството на продуктите за сигурност и да сведе до минимум заплахата и страха както от технологични, така и от психологически аспекти. Дизайнът изглежда приятен с чисти линии, които безпроблемно се смесват от скенер до екран. Гласът и визуалните изображения на екрана ръководят потребителите за първи път стъпка по стъпка през процеса на имиграция. Подложката за сканиране на пръстови отпечатъци може да се отдели за лесна поддръжка или бърза подмяна. MBAS 1 е уникален продукт, който има за цел да промени начина, по който пресичаме границите, като позволява многократно езиково взаимодействие и приятелско недискриминиращо потребителско изживяване.

Име на проекта : CVision MBAS 1, Име на дизайнерите : Prompong Hakk, Име на клиента : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 1 Автоматизираният Имиграционен Терминал

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.