Списание за дизайн
Списание за дизайн
Сградата Със Смесена Употреба

The Mall

Сградата Със Смесена Употреба Мол се намира в пустинята. Идеята за дизайн се основава на разтваряне на строителната програма за създаване на културен и търговски квартал от нея, което ще повлияе на заобикалящата го среда. Градските пространства, интегрирани в комплекса, ще приютяват много дейности и ще обогатят културното взаимодействие в района. Вместо да се държи като обособена затворена сграда, тя ще поддържа живота на улицата в целия район. Разположението на комплекса, ориентацията на сградите и детайлите на фасадата са проектирани да подкрепят най-ефективното използване на природни източници.

Име на проекта : The Mall, Име на дизайнерите : Ekin Ç. Turhan - Onat Öktem, Име на клиента : Ercan Çoban Architects & ONZ Architects.

The Mall Сградата Със Смесена Употреба

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.