Списание за дизайн
Списание за дизайн
Калъф За Лаптоп

Olga

Калъф За Лаптоп Калъф за лаптоп със специална каишка и специално закрепете друга система от калъфи. За материала взех рециклирана кожа. Има няколко цвята, от които всеки може да вземе своя. Целта ми беше да направя обикновен, интересен калъф за лаптоп, в който лесно се преследва грижовна система и където можете да закрепите друг калъф, ако трябва да носите със себе си за проверка Mac book pro и Ipad или mini Ipad със себе си. Можете да носите чадър или вестник под калъфа със себе си. Лесно сменяем калъф за всеки ден търсене.

Име на проекта : Olga, Име на дизайнерите : Ari Korolainen, Име на клиента : Private Case.

Olga Калъф За Лаптоп

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.