Списание за дизайн
Списание за дизайн
Аналоговият Часовник

Kaari

Аналоговият Часовник Този дизайн се основава на стандартен 24-часов аналогов механизъм (ръка за половин скорост). Този дизайн е снабден с две изрезки с форма на дъга. Чрез тях могат да се видят завъртащите час и минути ръце. Часовата ръка (диск) е разделена на два сегмента с различни цветове, които, въртящи се, означават AM или PM часа в зависимост от цвета, който започва да се вижда. Минутната ръка се вижда през по-голямата радиална дъга и определя коя минутна слот съответства на наборите от 0-30 минути (разположени на вътрешния радиус на дъгата) и 30-60 минути слот (разположени на външния радиус).

Име на проекта : Kaari, Име на дизайнерите : Azahara Morales Vera, Име на клиента : Azahara Morales Vera.

Kaari Аналоговият Часовник

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.