Списание за дизайн
Списание за дизайн
Диамантен Пръстен

The Great Goddess Isida

Диамантен Пръстен Isida е 14K златен пръстен, който се плъзга върху пръста ви, за да създаде очарователен външен вид. Фасадата на пръстена на Изида е украсена с уникални елементи като диаманти, аметисти, цитрини, цаворит, топаз и допълнена с бяло и жълто злато. Всяко парче има свой определен материал, което го прави единствен по рода си. Освен това плоската фасада, наподобяваща стъкло върху нарязани скъпоценни камъни, отразява различни лъчи на светлината в различни заобикалки, добавяйки изключителен характер към пръстена.

Име на проекта : The Great Goddess Isida, Име на дизайнерите : Tatyana Raksha, Име на клиента : STDIAMOND.

The Great Goddess Isida Диамантен Пръстен

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.