Списание за дизайн
Списание за дизайн
Изложбен Щанд

Onn Exhibition

Изложбен Щанд Onn е премиум ръчно изработен продукт, съчетаващ традициите с модерния дизайн чрез майстори на културните ценности. Материалите, цветовете и продуктите на Onn са вдъхновени от природата, която осветява традиционните герои с вкус на блясък. Изложбеният щанд е конструиран така, че да възпроизведе природна сцена, използвайки материали, които са комплиментирани заедно с продуктите, за да се превърне в само хармонизирано изкуство.

Име на проекта : Onn Exhibition, Име на дизайнерите : Shinjae Kang, Heeyoung Choi, Име на клиента : Onn.

Onn Exhibition Изложбен Щанд

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.