Списание за дизайн
Списание за дизайн
Прибори За Хранене За Деца

Nyx

Прибори За Хранене За Деца Съвместният дизайн има неограничени граници и е бил в основата на този проект. Приборите за хранене на Nyx Kids са уникална колаборация между 10 годишно момче Илия Робино и талантлив дизайнер Алекс Петунин. Като деца имаме прекрасни мечти, но като възрастни се научихме да задаваме граници и ограничения за реалния свят. Игривата колекция за прибори за хранене, разработена под футуристичната марка на YORB DESIGN, също има много уникална характеристика, позволяваща пълен дизайн по поръчка. Потребителят може да избере свой собствен модел, цвят и форма по линия, придавайки му усещане за принадлежност.

Име на проекта : Nyx, Име на дизайнерите : Alex Petunin & Elijah Robineau, Име на клиента : YORB DESIGN.

Nyx Прибори За Хранене За Деца

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.