Списание за дизайн
Списание за дизайн
Прибори За Хранене За Деца

Nyx

Прибори За Хранене За Деца Съвместният дизайн има неограничени граници и е бил в основата на този проект. Приборите за хранене на Nyx Kids са уникална колаборация между 10 годишно момче Илия Робино и талантлив дизайнер Алекс Петунин. Като деца имаме прекрасни мечти, но като възрастни се научихме да задаваме граници и ограничения за реалния свят. Игривата колекция за прибори за хранене, разработена под футуристичната марка на YORB DESIGN, също има много уникална характеристика, позволяваща пълен дизайн по поръчка. Потребителят може да избере свой собствен модел, цвят и форма по линия, придавайки му усещане за принадлежност.

Име на проекта : Nyx, Име на дизайнерите : Alex Petunin & Elijah Robineau, Име на клиента : YORB DESIGN.

Nyx Прибори За Хранене За Деца

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.