Списание за дизайн
Списание за дизайн
Сигналът За Трафика

Don Luis

Сигналът За Трафика „Много страни са започнали да прилагат политики за насърчаване на ходенето като важен вид транспорт. Рискът за пешеходците се увеличава, когато проектирането на пътното платно не успее да планира и осигури механизми за контрол на движението, които отделят пешеходците от превозните средства. Като цяло се смята, че пътните катастрофи струват между 1 и 2% от брутния национален продукт ”(СЗО). Дон Луис е 3D сигнал за движение, който се свързва с жълта 2D линия, боядисана на тротоара, за да се избегне пешеходецът да пресича улицата на друго място до зебра. Създаден със социокултурен анализ, а не само от естетически насоки.

Име на проекта : Don Luis, Име на дизайнерите : CasBeVilla Team, Име на клиента : CasBeVilla Team.

Don Luis Сигналът За Трафика

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.