Списание за дизайн
Списание за дизайн
Масичката За Кафе

Prism

Масичката За Кафе Призмата е таблица, която разказва история. Без значение под какъв ъгъл гледате тази маса от нея, ще ви покаже нещо ново. Подобно на пречупваща призмата светлина - тази таблица приема цветни линии, излизащи от един бар и ги преобразува през рамката си. Чрез тъкане и усукване на линейната си геометрия тази таблица се трансформира от точка до точка. Лабиринтът от смесване на цветове създава повърхности, които се сливат заедно и образуват едно цяло. Призмата има минимализъм по своята форма и функция, колкото и да се комбинира със сложна геометрия в нея, тя разкрива нещо неочаквано и надяваме се донякъде неразбираемо.

Име на проекта : Prism, Име на дизайнерите : Maurie Novak, Име на клиента : MN Design.

Prism Масичката За Кафе

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.