Списание за дизайн
Списание за дизайн
Wc Тиган

4Life

Wc Тиган Тоалетната чиния 4life заема своето място в банята със своята солидна форма и функционално използване като нов образ с характерно господство. Тоалетна чиния, чиста за околната среда, впечатлява както с естетиката си, така и с уважението си към природата ... Общият подход в Дизайнерския комплект за тънки седалки на лесен разглобяем, заключващ механизъм тоалетни седалки е функционални бутони за управление, които да бъдат поставени във вътрешната част на комплекта на капака. Бутоните, които контактуват от потребителя, се поставят върху зоните, които са най-трудни за замърсяване, така че това осигурява допълнително предимство по отношение на хигиената.

Име на проекта : 4Life, Име на дизайнерите : SEREL Seramic Factory, Име на клиента : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

4Life Wc Тиган

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.