Списание за дизайн
Списание за дизайн
Корпоративният Интериорен Брандинг

Wellness and DaySPA

Корпоративният Интериорен Брандинг Дневно СПА съоръжение, което е предназначено да стимулира клиента при пристигането си, подпомагайки незабавното прехвърляне от ежедневната градска рутина в пространство на духовно и физическо извисяване. Концепцията за брандиране се прилага за параметричния обем на тавана и стените, който като естествени пещерни отвори позволява естествена дневна светлина да наводни офисните и счетоводните зони зад тях. Двата модула за приемане са позлатени в медни листа, наподобяващи два фасетирани полускъпоценни камъни. Дизайнерският подход е метафора на вътрешната красота, която се нуждае от усъвършенстване, за да бъде разкрита.

Име на проекта : Wellness and DaySPA, Име на дизайнерите : Helen Brasinika, Име на клиента : BllendDesignOffice.

Wellness and DaySPA Корпоративният Интериорен Брандинг

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.