Списание за дизайн
Списание за дизайн
Разширеният Превоз

Fiaker 2.0

Разширеният Превоз В много градове традиционните туристически обиколки идват с голям проблем под формата на отказ от кон. Като първо съществено изискване Fiaker 2.0 решава замърсяването на улиците, произведено от автобусни обиколки в градовете. По-нататък е разработен специфичен дизайн за конна карета, следвайки класическите кабини в тяхната формална естетика, въпреки че има собствена модерна и актуална форма. Предизвикателството е да се представи съвременна и екологична концепция, все още предаваща типичното усещане на турне с треньор. Основната цел е да направим туристическите обиколки по-привлекателни за клиентите чрез иновативен дизайн.

Име на проекта : Fiaker 2.0, Име на дизайнерите : Michael Hofbauer, Име на клиента : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Разширеният Превоз

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.