Списание за дизайн
Списание за дизайн
Система За Контрол На Корабите

GE’s New Bridge Suite

Система За Контрол На Корабите Модулната система за управление на корабите на GE е проектирана да пасва както на големи, така и на леки съдове, като осигурява интуитивен контрол и ясна визуална обратна връзка. Новата технология за позициониране, системите за управление на двигателя и устройствата за наблюдение позволяват точното маневриране на корабите в затворени пространства, като същевременно намаляват стреса върху оператора, тъй като сложните ръчни контроли се заменят с нова технология за сензорен екран. Регулируем екран намалява отраженията и оптимизира ергономията. Всички конзоли са с интегрирани дръжки за захващане за използване в неравни морета.

Име на проекта : GE’s New Bridge Suite, Име на дизайнерите : LA Design , Име на клиента : GE.

GE’s New Bridge Suite Система За Контрол На Корабите

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.