Списание за дизайн
Списание за дизайн
Система За Контрол На Корабите

GE’s New Bridge Suite

Система За Контрол На Корабите Модулната система за управление на корабите на GE е проектирана да пасва както на големи, така и на леки съдове, като осигурява интуитивен контрол и ясна визуална обратна връзка. Новата технология за позициониране, системите за управление на двигателя и устройствата за наблюдение позволяват точното маневриране на корабите в затворени пространства, като същевременно намаляват стреса върху оператора, тъй като сложните ръчни контроли се заменят с нова технология за сензорен екран. Регулируем екран намалява отраженията и оптимизира ергономията. Всички конзоли са с интегрирани дръжки за захващане за използване в неравни морета.

Име на проекта : GE’s New Bridge Suite, Име на дизайнерите : LA Design , Име на клиента : GE.

GE’s New Bridge Suite Система За Контрол На Корабите

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.