Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стол

ICICLE

Стол Мисля, че седалките са най-важните и персонализирани членове на интериорния дизайн. Също така той има изключителни роли на открито и на закрито. Винаги столовете са място за седене, почивка и релакс, докато стигнете. Освен това всички имат добро чувство за това издайте. Сега какво би се случило, ако сигурната и прекрасна част, на която разчитате, стане насилствена и несигурна стихия? Това е чувството, което искам да покажа.

Име на проекта : ICICLE, Име на дизайнерите : Ali Alavi, Име на клиента : Ali Alavi design.

ICICLE Стол

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.