Списание за дизайн
Списание за дизайн
Настолна Лампа

Aida

Настолна Лампа Лично аз черпя вдъхновение от животни в природата и в повечето си дизайни предпочитам да разгръщам естествени форми, отколкото да използвам геометрични форми. Настолната лампа е един от любимите ми предмети в интериорния дизайн. Дизайнът на тази настолна лампа е вдъхновен от Рог на овен (по-мокро). Опитах се да създам скулптурна и декоративна форма, функционираща като настолна лампа.

Име на проекта : Aida, Име на дизайнерите : Ali Alavi, Име на клиента : Ali Alavi design.

Aida Настолна Лампа

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.