Списание за дизайн
Списание за дизайн
Ножният Блок

a-maze

Ножният Блок Дизайнът на блокчетата с нож от лабиринт има за цел да стимулира нашите психически и зрителни сетива еднакво. Начинът, по който съхранява и организира ножове, е уникално вдъхновен от детската игра, с която всички ни са запознати. Обединявайки перфектно естетиката и функционалността заедно, лабиринтът служи на своята цел и по-важното изгражда връзка с нас, която буди емоции на любопитство и забавление. Чистият във формата си лабиринт ни позволява да се наслаждаваме на неговата простота, която прави много повече с по-малко. Именно поради това лабиринтът прави автентична иновация на продукта с незабравимо потребителско изживяване и външен вид.

Име на проекта : a-maze, Име на дизайнерите : Prompong Hakk, Име на клиента : SNF a brand by WIKO Cutlery.

a-maze Ножният Блок

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.