Списание за дизайн
Списание за дизайн
Страничната Маса

Chezca

Страничната Маса Chezca е странична маса, която ви помага да съберете всички предмети, които обикновено лежат наоколо, когато работите. Проектиран за малки пространства, той заема минимално пространство и може да бъде поставен навсякъде из къщата. Работи като хъб за всички малки предмети и джаджи, като поддържа всичко на място и удобно. Той има горна повърхност за малки артикули, предна повърхност за запазване на списания и лаптопи по време на зареждане и задно скрито място, за да запазите вашия WIFI рутер и да организирате кабелите си. Chezca предлага и няколко контакта за захранване, които могат да бъдат извадени поотделно или обесени отстрани, когато не се използват.

Име на проекта : Chezca, Име на дизайнерите : Andrea Kac, Име на клиента : KAC Taller de Diseño.

Chezca Страничната Маса

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.