Списание за дизайн
Списание за дизайн
Страничната Маса

Chezca

Страничната Маса Chezca е странична маса, която ви помага да съберете всички предмети, които обикновено лежат наоколо, когато работите. Проектиран за малки пространства, той заема минимално пространство и може да бъде поставен навсякъде из къщата. Работи като хъб за всички малки предмети и джаджи, като поддържа всичко на място и удобно. Той има горна повърхност за малки артикули, предна повърхност за запазване на списания и лаптопи по време на зареждане и задно скрито място, за да запазите вашия WIFI рутер и да организирате кабелите си. Chezca предлага и няколко контакта за захранване, които могат да бъдат извадени поотделно или обесени отстрани, когато не се използват.

Име на проекта : Chezca, Име на дизайнерите : Andrea Kac, Име на клиента : KAC Taller de Diseño.

Chezca Страничната Маса

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.