Списание за дизайн
Списание за дизайн
Молът

Fluxion

Молът Вдъхновението на тази програма идва от хълмове мравки, които имат уникална структура. Въпреки че вътрешната структура на мравуняците е много сложна, тя може да изгради огромно и подредено царство. Това показва, че архитектурната структура на него е изключително рационална. Междувременно вътрешността на изящни дъги от мравки хълмове изгражда внушителен дворец, който изглежда изключително изящен. Затова дизайнерът използва мъдростта на мравка за справка, за да изгради както художествено и добре изградено пространство, така и хълмове на мравки.

Име на проекта : Fluxion, Име на дизайнерите : Zhipeng Kang, Име на клиента : HUAQIAO UNIVERSITY.

Fluxion Молът

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.