Списание за дизайн
Списание за дизайн
Мебелите За Баня

Eleganza

Мебелите За Баня Колекцията от мебели за баня Eleganza е проектирана с цел да възстанови прецизността, елегантността и усещанията на мебелния занаятчийски и ръчно изработени продукти с модерен подход и внесе свеж щрих в културата на банята. модерна, артистична и иновативна история, съчетаваща меки и остри линии с прост баланс.

Име на проекта : Eleganza, Име на дизайнерите : Isvea Eurasia, Име на клиента : ISVEA.

Eleganza Мебелите За Баня

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.