Списание за дизайн
Списание за дизайн
Съоръженията За Отдих

Winter under the roof

Съоръженията За Отдих В Астана няма планински релеф Ски дейности. За планински занимания и подготовка за състезания по алпийски ски е измислен обект, наречен закрит ски център. Той предлага три вида пътеки за различни умения за собственост на ски. Проектирани щандове за зрители, които да наблюдават спортни събития. Хотел, предназначен за чуждестранни спортисти и център за посетители. На фасадата се отразява идеята за ледения планински пролом, покрит със сняг. Центърът за поддържане прилича на прилежащи сосулки. Идеята за такъв център, насочен към популяризиране на ски в Казахстан.

Име на проекта : Winter under the roof, Име на дизайнерите : Ozimuk Tatyana, Име на клиента : The diploma project.

Winter under the roof Съоръженията За Отдих

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.