Списание за дизайн
Списание за дизайн
Хранилка За Храна

Food Feeder Plus

Хранилка За Храна Хранителната храна плюс не само помага на децата да се хранят самостоятелно, но и означава повече независимост за родителите. Бебетата могат да държат за себе си и да го смучат и дъвчат, след като сте смачкали храната, приготвена от родителите. Food Feeder Plus се отличава с по-голям, гъвкав силиконов сак, за да задоволи нарастващия апетит на бебетата. Важно е храненето, което позволява на малките да изследват и да се наслаждават на прясна твърда храна безопасно. Не е необходимо храните да се пюрират. Просто поставете храната в силиконовия сак, затворете фиксатора и бебетата могат да се насладят на самозахранване с прясна храна.

Име на проекта : Food Feeder Plus, Име на дизайнерите : Kidsme, Име на клиента : kidsme.

Food Feeder Plus Хранилка За Храна

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.