Списание за дизайн
Списание за дизайн
Флагманският Магазин

Lenovo

Флагманският Магазин Флагманският магазин на Lenovo има за цел да подобри имиджа на марката, като предоставя на публиката платформа за свързване и взаимодействие с помощта на начин на живот, обслужване и опит, създадени в магазина. Концепцията на дизайна е замислена въз основа на мисията да извърши преход от производителя на компютърни устройства към водеща марка сред доставчиците на потребителска електроника.

Име на проекта : Lenovo, Име на дизайнерите : Johnson Li, Име на клиента : Lenovo (Beijing) Ltd..

Lenovo Флагманският Магазин

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.