Списание за дизайн
Списание за дизайн
Високотехнологичен Магазин На Дребно

Cyfer

Високотехнологичен Магазин На Дребно Интериорите за търговски площи в бъдеще, както и в настоящето, трябва да бъдат проектирани по начин, който насърчава приятно преживяване при пазаруване и съобразен с вида на продукта, който се продава. Cyfer е високотехнологичен магазин на дребно, проектиран на QR кода. Минималистичните по своята същност елементи на дизайна на интериора и екстериора се обединяват, за да образуват гладко протичаща среда, подчертаваща силата на продукта, очакван в бъдеще, докато възприятието е непрекъснато от неподходящи препятствия, повишаващи нивото на наслада и засилващи желанието за взаимодействие с продуктите.

Име на проекта : Cyfer, Име на дизайнерите : Dalia Sadany, Име на клиента : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer Високотехнологичен Магазин На Дребно

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.