Списание за дизайн
Списание за дизайн
Високотехнологичен Магазин На Дребно

Cyfer

Високотехнологичен Магазин На Дребно Интериорите за търговски площи в бъдеще, както и в настоящето, трябва да бъдат проектирани по начин, който насърчава приятно преживяване при пазаруване и съобразен с вида на продукта, който се продава. Cyfer е високотехнологичен магазин на дребно, проектиран на QR кода. Минималистичните по своята същност елементи на дизайна на интериора и екстериора се обединяват, за да образуват гладко протичаща среда, подчертаваща силата на продукта, очакван в бъдеще, докато възприятието е непрекъснато от неподходящи препятствия, повишаващи нивото на наслада и засилващи желанието за взаимодействие с продуктите.

Име на проекта : Cyfer, Име на дизайнерите : Dalia Sadany, Име на клиента : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer Високотехнологичен Магазин На Дребно

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.