Списание за дизайн
Списание за дизайн
Градското Обновяване

Tahrir Square

Градското Обновяване Площад Тахрир е гръбнакът на египетската политическа история и следователно възраждането на градския му дизайн е политически, екологичен и социален дезидерат. Основният план включва затварянето на някои от улиците и обединяването им в съществуващия площад, без да се нарушава трафикът. След това бяха създадени три проекта за настаняване на развлекателни и търговски функции, както и мемориал за отбелязване на съвременната политическа история на Египет. Планът взе предвид достатъчно пространство за разходки и места за сядане и високо съотношение на зелена площ за въвеждане на цвят в града.

Име на проекта : Tahrir Square, Име на дизайнерите : Dalia Sadany, Име на клиента : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Tahrir Square Градското Обновяване

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.