Списание за дизайн
Списание за дизайн
Колие И Брошка

I Am Hydrogen

Колие И Брошка Дизайнът е вдъхновен от неоплатоновата философия на макрокосмоса и микрокосмоса, виждайки същите модели, възпроизведени във всички нива на Космоса. Позовавайки се на златното съотношение и последователността на фибри, огърлицата разполага с математически дизайн, който имитира филотаксисните модели, наблюдавани в природата, както се вижда при слънчогледи, маргаритки и различни други растения. Златният торус представлява Вселената, обвита в тъканта на пространството-времето. „Аз съм водород“ едновременно представлява модел на „Вселенската константа на дизайна“ и модел на самата Вселена.

Име на проекта : I Am Hydrogen, Име на дизайнерите : Ezra Satok-Wolman, Име на клиента : Atelier Hg & Company Inc..

I Am Hydrogen Колие И Брошка

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.