Списание за дизайн
Списание за дизайн
Адаптивни Бижута

Gravity

Адаптивни Бижута Докато в 21 век, използването на високи съвременни технологии, на нови материали или на изключително нови форми често е задължително да се правят иновации, Gravity доказва обратното. Gravity е колекция от адаптивни бижута, използващи само резба, много стара техника и гравитацията, неизчерпаем ресурс. Колекцията е съставена от голям брой сребърни или златни елементи, с различни дизайни. Всеки от тях може да бъде свързан с перли или камъни кичури и висулки. Колекцията представлява толкова безкрайност от различни бижута.

Име на проекта : Gravity, Име на дизайнерите : Anne Dumont, Име на клиента : Anne Dumont.

Gravity Адаптивни Бижута

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.