Списание за дизайн
Списание за дизайн
Календар

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Календар Ние изграждаме градове с вас. Съобщението, което NTT East Japan Corporate Sales Promotion предоставя, е включено в този календар на бюрото. Горната част на листовете на календара е изрязана от цветни сгради, а припокриващите се листове оформят едно щастливо градче. Това е календар, който може да се наслаждава на промяната на пейзажа на линията на сградите всеки месец и ви изпълва с чувство да останете щастливи през цялата година.

Име на проекта : NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”, Име на дизайнерите : Katsumi Tamura, Име на клиента : NIPPON TELEGRAPH AND TELEPHONE EAST CORPORATION.

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town” Календар

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.