Списание за дизайн
Списание за дизайн
Календар

NTT COMWARE “Season Display”

Календар Това е бюро за календар, направен с изрязан дизайн, включващ сезонни мотиви върху изящна релефна релефност. Акцентът на дизайна е, когато е показан, сезонните мотиви са зададени под ъгъл от 30 градуса за най-добро гледане. Тази нова форма изразява новия усет на NTT COMWARE за генериране на нови идеи. Мисълта се дава на функционалността на календара с достатъчно пространство за писане и управлявани редове. Той е добър за бързо гледане и лесен за използване, допълващ оригиналността, което го отличава от другите календари.

Име на проекта : NTT COMWARE “Season Display”, Име на дизайнерите : Katsumi Tamura, Име на клиента : NTT COMWARE CORPORATION.

NTT COMWARE “Season Display” Календар

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.