Списание за дизайн
Списание за дизайн
Календар

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Календар Промоционалният календар на сайта на портала goo (http://www.goo.ne.jp) е функционален календар, като листът за всеки месец се трансформира в джоб, който ви позволява да съхранявате и управлявате своите визитки, бележки и разписки. , Темата е Red String, за да покаже връзката между goo и неговите потребители. И двата края на джоба всъщност се държат от червени шевове, които стават връхната точка на дизайна. Календар в приятно изразителен вид, той е точно подходящ за 2014 година.

Име на проекта : 17th goo Calendar “12 Pockets 2014”, Име на дизайнерите : Katsumi Tamura, Име на клиента : NTT Resonant Inc..

17th goo Calendar “12 Pockets 2014” Календар

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.