Списание за дизайн
Списание за дизайн
Офис Дизайнът На Интериора

Mundipharma Singapore

Офис Дизайнът На Интериора Декорът на приемната създава много модерно усещане на офиса, като нов лифтинг на лицето, допълнен с кръгли светлини, пълни стъклени панели, матирани стикери, плот от бял мрамор, цветни столове и различни геометрични форми, за да го допълни. Яркият и смел дизайн е индикация за намерението на дизайнера да разкрие корпоративния имидж, особено със смесването на фирменото лого в стената с функции. Заедно с педантичното разположение на осветлението в стратегически зони, приемната зона е шумна по отношение на дизайна и въпреки това мълчаливо представя естетическата си привлекателност.

Име на проекта : Mundipharma Singapore, Име на дизайнерите : Priscilla Lee Pui Kee, Име на клиента : Apcon Pte Ltd.

Mundipharma Singapore Офис Дизайнът На Интериора

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.