Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стол

Pillow Stool

Стол Той е прост, но обхваща много характеристики. Стоманените пръти на първия слой и втория слой на седящата част отиват в различни посоки, така че се пресичат помежду си, за да създадат магическа визуализация. Кривият брояч на страничната конструкция осигурява кръгли ръбове и повърхности, за да могат потребителите удобно да седят върху нея. Между първия слой и втория слой на седящата част прътите представляват празно място за съхранение на списания или вестници. Табуретката не само дава на потребителите поканен жест, но и предлага полезни функции за тях.

Име на проекта : Pillow Stool, Име на дизайнерите : Hong Ying Guo, Име на клиента : Danish Institute for Study Abroad.

Pillow Stool Стол

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.