Списание за дизайн
Списание за дизайн
Контейнерът С Подправки

Ajorí

Контейнерът С Подправки Ajorí е креативно решение да организирате и съхранявате различни подправки, подправки и подправки, за да задоволите и приспособите различните кулинарни традиции на всяка страна. Елегантният му органичен дизайн го прави скулптурно парче, което се получава като отлично украшение, което да се отразява като начало на разговор около масата. Дизайнът на опаковката е вдъхновен от кожата на чесъна, превръщайки се в уникално предложение за екопаковка. Ajorí е екологичен дизайн за планетата, вдъхновен от природата и направен изцяло от естествени материали.

Име на проекта : Ajorí, Име на дизайнерите : Carlos Jimenez and Pilar Balsalobre, Име на клиента : photoAlquimia .

Ajorí Контейнерът С Подправки

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.