Списание за дизайн
Списание за дизайн
Чайник И Чаени Чаши

EVA tea set

Чайник И Чаени Чаши Този съблазнително елегантен чайник с подходящи чаши има безупречно наливане и е удоволствие да участвате от. Необичайната форма на тази тенджера с чаша, в която чучурът се смесва и расте от тялото, се поддава особено добре на добро изливане. Чашките са многостранни и тактилни, за да се сгушат в ръцете ви по различни начини, тъй като всеки човек има свой собствен подход към държане на чаша. Предлага се в лъскаво бяло със сребърен пръстен или черен матов порцелан с гланциран бял капак и бели чаши с облегалка. Филтър от неръждаема стомана, монтиран вътре. РАЗМЕРИ: чайник: 12,5 x 19,5 x 13,5 чаши: 9 x 12 x 7,5 cm.

Име на проекта : EVA tea set, Име на дизайнерите : Maia Ming Fong, Име на клиента : Maia Ming Designs.

EVA tea set Чайник И Чаени Чаши

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.