Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стол

5x5

Стол Столът 5x5 е типичен дизайнерски проект, при който ограничението е признато като предизвикателство. Седалката и облегалката на стола са изработени от xilith, което е много трудно да се оформи. Xilith е суровината, която може да бъде намерена на 300 метра под повърхността на земята и е комбинирана с въглища. В момента по-голямата част от суровината се изхвърля. От гледна точка на околната среда този материал генерира отпадъци на земната повърхност. Затова идеята за дизайна на стола изглеждаше много провокативна и предизвикателна.

Име на проекта : 5x5, Име на дизайнерите : Barbara Princic, Име на клиента : Sijaj Hrastnik.

5x5 Стол

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.