Списание за дизайн
Списание за дизайн
Смесител За Мивка За Мивка

Smooth

Смесител За Мивка За Мивка Дизайнът на смесителя за смесител за мивка Smooth е вдъхновен в най-чистата форма на цилиндър, което прави естествена последица от тръбата, където тече, докато стигне до потребителя. Ние възнамерявахме да деконструираме обичайните сложни форми, които този вид продукт има, което води до гладка цилиндрична и доста минималистична форма. Елегантният вид, причинен от линиите, става доста изненадващ, когато този обект поеме функцията си като потребителски интерфейс, тъй като това е модел, който съчетава динамичен дизайн с перфектната функционалност на смесител за мивка.

Име на проекта : Smooth, Име на дизайнерите : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Име на клиента : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Smooth Смесител За Мивка За Мивка

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.