Списание за дизайн
Списание за дизайн
Смесител За Мивка За Мивка

Straw

Смесител За Мивка За Мивка Дизайнът на смесителя за басейни Straw е вдъхновен от тръбните форми на млади и забавни сламки за пиене, които идват с освежаваща напитка през лятото или топла напитка през зимата. С този проект искахме да създадем едновременно обект на съвременен, дръзки и забавен дизайн. Ако приемем мивката за контейнер, първоначалната идея има за цел да подчертае крана като контактния елемент с потребителя, точно както сламките за пиене са контактната точка с напитка.

Име на проекта : Straw, Име на дизайнерите : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Име на клиента : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Straw Смесител За Мивка За Мивка

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.