Списание за дизайн
Списание за дизайн
Чанта За Комбинирано Заключване

The Colored Lock Bag

Чанта За Комбинирано Заключване „Ключалката“ е цветна комбинация. Хората могат да отворят чантата с цветни съвпадения, а не само с цифри. Тези модни аксесоари се използват за чанти. Могат да се правят различни външни дизайни на чанти и хората да могат да идентифицират тази чанта с цветен подпис за заключване на комбинация. Потребителите сами правят собствена цветна парола, за да персонализират индивидите. За успех на този проект бяха използвани много методи за изработка на процеси като зачервяване на въздуха, обработка на кожи, цветни слоеве и др. Директен дизайнер и производител е Jiwon, Shin.

Име на проекта : The Colored Lock Bag, Име на дизайнерите : jiwon, Shin., Име на клиента : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag Чанта За Комбинирано Заключване

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.