Списание за дизайн
Списание за дизайн
Уебсайтът За Електронна Търговия

Noritake

Уебсайтът За Електронна Търговия Създаден преди година, това беше водещ плосък дизайн, когато плоският дизайн не беше в тенденция. Този дизайн включва форматиране на плочки за продукти и мрежата на целия сайт. Създадох и уникалната марка в долния колонтитул с фина, но подробна типография. Тази концепция на уебсайта беше да създаде прост, елегантен дизайн, който има смисъл с помощта на подходящо бяло пространство и плоски дизайнерски елементи.

Име на проекта : Noritake, Име на дизайнерите : Jade(Jung Kil) Choi, Име на клиента : Noritake.

Noritake Уебсайтът За Електронна Търговия

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.