Списание за дизайн
Списание за дизайн
Жилищната Къща

Trish House Yalding

Жилищната Къща Дизайнът на къщата се развива в директен отговор на обекта и неговото местоположение. Структурата на сградата е съставена така, че да отразява заобикалящата гора с гребните колони, представящи неправилните ъгли на дървесни стволове и клони. Големите стъклени пространства запълват празнините между конструкцията и ви позволяват да оцените пейзажа и обстановката, сякаш надничате между стволовете и клоните на дърветата. Традиционният черно-бял клинтборд на Кентиш представлява зеленината, обвиваща сградата и заграждаща пространствата вътре.

Име на проекта : Trish House Yalding, Име на дизайнерите : Matthew Heywood, Име на клиента : Matthew Heywood Limited.

Trish House Yalding Жилищната Къща

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.