Списание за дизайн
Списание за дизайн
Сензорният Кран

miscea KITCHEN

Сензорният Кран Системата Miscea KITCHEN е първият в света истински безплатен многотекучен раздаващ кухненски кран. Комбинирайки 2 дозатора и кран в една уникална и лесна за използване система, той елиминира необходимостта от отделни дозатори около работната зона на кухнята. Кранът е напълно без докосване, за да работи за максимални ползи за хигиена на ръцете и намалява разпространението на вредни бактерии. В системата могат да се използват разнообразни висококачествени и ефективни сапуни, почистващи и дезинфектанти. Той разполага с най-бързата и надеждна сензорна технология, налична на пазара за прецизно изпълнение.

Име на проекта : miscea KITCHEN, Име на дизайнерите : Rob Langendijk, Име на клиента : miscea GmbH.

miscea KITCHEN Сензорният Кран

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.