Списание за дизайн
Списание за дизайн
Барбекю Ресторантът

Grill

Барбекю Ресторантът Обхватът на проекта е прекрояване на съществуващия 72 кв. М ремонт на мотоциклети в нов ресторант Barbeque. Обхватът на работата включва цялостно препроектиране както на външното, така и на вътрешното пространство. Екстериорът е вдъхновен от решетка с решетка Barbeque с простата черно-бяла цветова схема на дървени въглища. Едно от предизвикателствата на този проект е да се поберат агресивните програмни изисквания (40 места в зоната за хранене) в толкова малко пространство. Освен това трябва да работим с необичаен малък бюджет (40 000 щатски долара), който включва всички нови HVAC единици и нова търговска кухня.

Име на проекта : Grill, Име на дизайнерите : Yu-Ngok Lo, Име на клиента : YNL Design.

Grill Барбекю Ресторантът

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.