Списание за дизайн
Списание за дизайн
Барбекю Ресторантът

Grill

Барбекю Ресторантът Обхватът на проекта е прекрояване на съществуващия 72 кв. М ремонт на мотоциклети в нов ресторант Barbeque. Обхватът на работата включва цялостно препроектиране както на външното, така и на вътрешното пространство. Екстериорът е вдъхновен от решетка с решетка Barbeque с простата черно-бяла цветова схема на дървени въглища. Едно от предизвикателствата на този проект е да се поберат агресивните програмни изисквания (40 места в зоната за хранене) в толкова малко пространство. Освен това трябва да работим с необичаен малък бюджет (40 000 щатски долара), който включва всички нови HVAC единици и нова търговска кухня.

Име на проекта : Grill, Име на дизайнерите : Yu-Ngok Lo, Име на клиента : YNL Design.

Grill Барбекю Ресторантът

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.