Списание за дизайн
Списание за дизайн
Барбекю Ресторантът

Grill

Барбекю Ресторантът Обхватът на проекта е прекрояване на съществуващия 72 кв. М ремонт на мотоциклети в нов ресторант Barbeque. Обхватът на работата включва цялостно препроектиране както на външното, така и на вътрешното пространство. Екстериорът е вдъхновен от решетка с решетка Barbeque с простата черно-бяла цветова схема на дървени въглища. Едно от предизвикателствата на този проект е да се поберат агресивните програмни изисквания (40 места в зоната за хранене) в толкова малко пространство. Освен това трябва да работим с необичаен малък бюджет (40 000 щатски долара), който включва всички нови HVAC единици и нова търговска кухня.

Име на проекта : Grill, Име на дизайнерите : Yu-Ngok Lo, Име на клиента : YNL Design.

Grill Барбекю Ресторантът

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.